Vásárlási információk - Általános Szerződési Feltételek

 

Az Eladó

RGB Gumi Kft.
1182. Budapest, Üllői út 621.
Telefonszám: +36 30 836 0727
Adószám: 24717645-2-43
Cégjegyzék: 01-09-189268

Az RGB Gumi Kft. Internetes áruházában azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot.

 

 

Megrendelés

Az RGB Gumi Kft. Internetes áruházában a vásárlás interneten keresztül lehetséges.

Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. A kiválasztott terméket a megrendelő az űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Az űrlap kitöltése után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel.

A megrendelés telefonos visszaigazolását követően lép érvénybe! Az esetleges adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk.

Az oldalon esetlegesen előforduló hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk!

 

 

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén készpénzzel vagy házhozszállítás esetén a futárnak készpénzzel fizeti. Speciális termékek esetén az Eladó a teljesítést előleg megfizetése esetén teljesíti.

 

 

Házhozszállítás/ áru átvétele:

A megrendelt termékeket belföldön az áru raktárra érkezésétől számítva, telefonos visszaigazolás után 1-2 munkanapon belül házhoz szállítjuk, vagy telephelyünkön a meghirdetett nyitvatartási idő alatt át lehet venni.

Oldalunkon 1 db abroncsot is vásárolhat (kivéve, ha külön megjelöljük).

A házhozszállítás díja 1500 Ft/db termék. A díj az áfát tartalmazza. Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

 

 

Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal. Az ettől eltérő garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre, valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye az RGB Gumit Kft. telephelye: 1182 Budapest, Üllői út 621.

Szélsőséges út és használati körülmények esetében az RGB Gumi Kft. fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.

A garanciális igény nem érvényesíthető:

- helytelen tárolás miatti hibákra,

- a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,

- a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,

- javított abroncsokra,

- nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,

- baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,

- versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.

 

 

Vásárlástól való elállás

Az áruházunkban megrendelt és kiszállított termékek megvásárlásától 14 napon belül elállhat.

Ha már kiszállítottuk a megrendelt terméket de Önnek mégsincs rá szüksége 14 napon belül visszaküldheti hozzánk. Ha Ön nem tudja visszaküldeni, akkor 900 Ft/db áron futárcéggel visszaszállítatjuk.

A számlázott vételár 100%-át fizetjük Önnek vissza a csomag visszaérkezését követően 14 napon belül.

Kérjük minden esetben jelezze felénk írásban, mielőtt visszaküldené a kiszállított csomagot! Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!

Vásárlástól való elállás vagy felmondási jogát a távollévők között kötött szerződés, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerint kezeljük!


Személyes adatok

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az RGB Gumi Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az RGB Gumi Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen az RGB Gumi Kft. ügyfeleit jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.

Az RGB Gumi Kft. mindig a lehető legnagyobb gonddal törekszik arra, hogy a weboldalát karbantartsa. Azonban mindig fennáll a lehetőség, hogy egyes információk már aktualitásukat vesztik (esetleg pontatlanok). A weboldalon szereplő információk tájékoztató jellegűek, ezekből semmilyen jog sem származtatható. Az RGB Gumi Kft. nem vállal semmilyen felelősséget a weboldalon szereplő információk pontatlanságából vagy hiányából eredő károkért, sem a weboldalon szereplő információk alapján tett cselekedetek következményeiért.
Ez különösképpen vonatkozik a GY.I.K. (beleértve a guminyomással kapcsolatos tanácsokat is), valamint a Kereskedők menüpontokra. Az RGB Gumi Kft. hangsúlyozni kívánja, hogy a GY.I.K. menüpontban szereplő adatok esetleg tévesek lehetnek, megváltozhatnak, illetve egyes országokban jogszabályba ütközhetnek. A weboldal látogatása, illetve az onnan történő információ-letöltés semmilyen jogviszonyt sem testesít meg a felhasználó és az RGB Gumi Kft. között. A felhasználók csak saját felelősségükre látogathatják a weboldalt, az RGB Gumi Kft. semmiféle felelősséget nem vállal ebben a vonatkozásban.

Forgalmazott Gumiabroncs és Felni márkáink