Adatvédelmi nyilatkozat

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az RGB Gumi Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az RGB Gumi Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen az RGB Gumi Kft. ügyfeleit jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.

Az RGB Gumi Kft. mindig a lehető legnagyobb gonddal törekszik arra, hogy a weboldalát karbantartsa. Azonban mindig fennáll a lehetőség, hogy egyes információk már aktualitásukat vesztik (esetleg pontatlanok). A weboldalon szereplő információk tájékoztató jellegűek, ezekből semmilyen jog sem származtatható. Az RGB Gumi Kft. nem vállal semmilyen felelősséget a weboldalon szereplő információk pontatlanságából vagy hiányából eredő károkért, sem a weboldalon szereplő információk alapján tett cselekedetek következményeiért.
Ez különösképpen vonatkozik a GY.I.K. (beleértve a guminyomással kapcsolatos tanácsokat is), valamint a Kereskedők menüpontokra. Az RGB Gumi Kft. hangsúlyozni kívánja, hogy a GY.I.K. menüpontban szereplő adatok esetleg tévesek lehetnek, megváltozhatnak, illetve egyes országokban jogszabályba ütközhetnek. A weboldal látogatása, illetve az onnan történő információ-letöltés semmilyen jogviszonyt sem testesít meg a felhasználó és az RGB Gumi Kft. között. A felhasználók csak saját felelősségükre látogathatják a weboldalt, a RunFlat Kft. semmiféle felelősséget nem vállal ebben a vonatkozásban.

Forgalmazott Gumiabroncs és Felni márkáink